Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek az alacsomy...

Mi a véleményetek az alacsomy ch-val, sok zsírral való tömegelésről? Miért jó ez? Mik az előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jó féle zsírból viszed be akkor az érrendszered megköszöni. (halolaj, oliva olaj, kókuszolaj, olajos magvak, vaj) << omega 3 és 9

De ha kevés a ch, érdemes figyelni, hogy rostos környezetből származzon pl. zabpehely, teljes őrlésű gabona

2016. nov. 12. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
én is ezt teszem, de amugy elég sok előnye van ahogy igy kitapasztaltam: nem kell annyi kaját megegyél mennyiségileg, jó hatással van a hormonrendszerre, nem zsírosodsz olyan könnyen, érrendszer, koleszterinszint, vércukorszint stabilizálás, az inzulin nincs az egekben (a keto diéta is erre épül) lehetne még sorolni. ami Con az talán jobban figyelni kell hogy a makrók perfekt meglegyenek, meg ugye a megfelelő rost bevitel, de ha ügyesen állítod össze az étrendet nem gáz.
2016. nov. 12. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem fix, de többször van olyan, hogy több a zsír mint a ch. Egyszerűbb így bevinnem a napi kcal-t. Utálok enni. :D
2016. nov. 12. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy jo modszer lehet, de nem mindenkinel valik be, mert nem egyforman toleraljuk a ch-hianyt.

En nagyon alacsony ch-val egyszeruen gyenge vagyok, elmegy az ero, a teljesitmeny, rosszabbul regeneralodom. Szalkasitani jo, de tomegelni nem tudok ugy, pedig a kaloria meglenne zsirbol.

2016. nov. 12. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!