Hogyan kell szálkásításkor ételt készíteni?
Mi az, hogy hogyan? Sütve, főzve, akár nyersen.. Mikróban??? Nem értem a kérdést.
Változik a kalóriaszükséglet igen, csökken.
van egy bázis étrendem: rizs+sülthús+kígyóubi vagy párolt brokkoli, ezen kívül idő/kedv függvényében főleg ezeket eszem:
pörkölt, gyros, dürüm, rizseshús, meg minden ami szem száj ingere konyhatündérkedj.
Én diéta alatt a rizst főzöm sokáig, hogy jól megszívja magát és telerakom zöldséggel, hogy telítsen. Zabot fehérjével eszem mindig, fél perc alatt kész és még fél perc, míg elfogyasztom, fél perc, míg elmosogatok, le van tudva 1 étkezés.
Csinálhatsz salátát is, csirkemellet felkockázod, megsütöd, Sparban vagy Tescoban vannak kész saláták, vagy akár magadnak is összedobhatod zöldségekből, olivaolaj rá, pici só, ha nagyon kell, aztán betolod. Light majonéz is mehet rá.
Tojás is mindig jó, ezer módja van az elkészítésének. Húsoknak szintúgy.
Sült hús, rizs/köles...etc. vagy semmi, zöldség.
Lágytojás, főtt tojás, zabos tojás, töltött tojás, tojásos rizs...
De persze kismillió más is van, ha nagyon akarsz, akkor akár sütit is ehetsz, persze megfelelő összetételűt.
Ha fogysz, akkor bizonyára változik a kalóriaszükségleted, ez összetett dolog, nem részletezem, a fő, hogy majd tapasztalod, kell-e változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!