Mennyire tartjátok hatékonynak vagy túlzónak az edzéstervemet?
Hétfő: Váll/Hát
Kedd: Láb
Szerda: Pihenőnap
Csütörtök: Bicepsz / Tricepsz
Péntek: Mell
Szombat: Úszás - 3.000 méter gyors
Vasárnap: Úszás - 3.000 méter gyors
Sziasztok,
Először is köszönöm a válaszokat – mindenkinek ment a zöld mancs!
Személyi edző bevonásával megy az edzőtermes edzés. Korábban heti hatszor úsztam, de nem látszott fejlődés. Most megy a csirke (minimum 400-600 g naponta 120-150 g rizzsel) és 2 hónapja az edzőtermi edzés.
Úszás szintjén napi 2000-3000 méter ment, most viszont alig 1000-1500 méter. Kötöttebbé váltam és hamarabb lesavasodok.
Igazság szerint azt érzem, hogy fárad a szervezetem.
- Lehet egyáltalán egyszerre az úszást és az edzőtermi edzést is vinni?
- Melyik napot kellene második pihenőnapnak berakni?
Köszi a válaszokat!
kotottebbe valtal, es amit savasodasnak erzel az csak annyi, hogy a tobb izom, tobb oxigent fogyaszt, de a tudo es a keringesi rendszer hozza tud ezekhez fejlodni. ugyhogy emiatt ne aggodjal, ossze-lehet egyeztetni a ket sportot.
viszont nem irtad, hohy hogy allsz a vitaminokkal, asvanyokkal, mert ennyi edzes mellett ki fog merulni a szervezeted ha nincs jo multivitaminod es nem potolod a letfontossagu asvanyokat.
edzestervedbe annyit varialnek, hogy vall-hat utan tennem a kar-napot, es a szerdai piheno utanra a lab-napot.
ja hogy meg egy pihenonapot betennel, az nagyon jo otlet!
hat azt mindenkepp pentekre tennem, hogy az uszasra mar valamennyire regeneralodj. a mell-napot meg ossze lehet vonni a kar-nappal. eleg mellre a vekvenyomas, es a konyokod legalabb mar be is van melegitve a tricepszhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!