Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem gondoljátok, hogy a...

Mirk kérdése:

Nem gondoljátok, hogy a testépítés kapcsán van a legnagyobb képzavar az emberekben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy ami valaha egy sportágnak illetve életmódnak indult az ma már inkább médiajelenség és divat lett.Olyan széles körben tárják a világ elé magát a testépítést, mint egy más sportágat sem és ezért önkéntelen ül mindenki azt hiszi, hogy tud róla valamit, közben meg tök sötét. Felfújt izom ... és a három pont helyére mindenki be tud írni még ezer dolgot.

A probléma csak az, hogy más sportágaknál nem látom ezt a jelenséget, mondok egy példát:

Új kérdés: el tudom-e ezt érni 8 hónap alatt naturálba étrend nélkül? És belinkel egy képet valakiről aki 10 éve edz, abból 7 év koksszal.

Sose láttam még olyan kérdést, hogy hány hónap elérni egy Cseh Laci szintet heti egy úszással?

Vagy szeretnék egy átlag maratoni csúcsidőt kb mennyi idő, ha nem szeretek futni?

2016. nov. 4. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kicsit vitatkoznék vele, összemosol két dolgot, ugyanis nem maga a versenysport van az arcodba tolva, hanem annak az eredménye, az izmok. És a legtöbb izom ami szembe jön veled, azok nem olimpikonokhoz tartoznak, hanem hobbigyúrósokhoz (IFBB szint alatt én annak számítok mindenkit, hiszen nem profik). De valóban, lehetetlen összevetni más sportágakkal, mégis elég sokszor szembe jön veled egy focista vagy úszó "kockahasvillantós" félmeztelen öltözőtükrös szelfije fb-n vagy instán.

Èn is testképzavar miatt kezdtem edzeni, valószínűleg most is abban szenvedek, de mivel nincs éles határ, csak egy szürke zóna, nem tudod megmondani mi az egészséges elvárás a testeddel szemben, és mi az ami ezen túlmutat. Nálam ez a vonal a szerhasználat.

2016. nov. 4. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!