A következő tesztoszteron készítmények közül melyiket
válasszam?
Figyelt kérdés
Adott néhány tesztoszteron készítmény. Egyiket sem használtam még. Mit érdemes tudni róluk? Észterek stb? Mennyi ideig kering szervezetben? Olyan kellene, amit nem naponta kell szúrni, max hetente 2, mert sokáig hat. Melyiket hamisítják legkevésbé?
Értem, ezek szerint azt kevésbé hamisítják és sokáig kering a szervezetben?
2016. nov. 1. 13:07
3/9 anonim válasza:
Nagyon naív vagy, olvass még utána.
Az összes hamisított, eredetit nem kapsz ezekből. Mindegyiket zuglaborban gyartjak.
Egyiket sem kell naponta szurni, mindegyik hosszu eszteres, az omna pedig keverek (4 fajta teszto van benne). A depok es a testobolic enantatot tartalmaznak, a testocyp ertelemszeruen cypionatot, az omna pedig propionatot-phenilpropit-isocaproatot es caproatot tartalmaz. Mindegyik felezesi ideje kb 2 het, kimutathato kb 8-10 hetig.
Az elso 3 alapbol kuka. Az Alpha hatasra jo, viszont ar-ertek aranyban szar. Van olcsobb, ami megbizhatobb.
2016. nov. 1. 13:43
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez kimerítő válasz volt. Hány naponta célszerű beadni ezeket? 3?
2016. nov. 1. 13:54
5/9 anonim válasza:
1-2 hónap olvasgatás után nem a szerencsén múlna hogy lesz e maradandó károsodás vagy nem.
2016. nov. 1. 15:41
6/9 A kérdező kommentje:
Mi maradandó lenne? Ez injekciós.
2016. nov. 1. 17:03
7/9 A kérdező kommentje:
Mivel eléggé vékony vagyok egy olyan készítményre lenne szükségem, amit ha abbahagyok is meg marad a látszata.
2016. nov. 1. 17:13
8/9 anonim válasza:
Az hogy injekciós nem azt jelenti, hogy nem lehet maradandó. Annyiból jobb, hogy a májat nem terheli meg akkora mértékben. Abban viszont rosszabb, hogy meg is halhatsz. A herezsugorodás pedig irreverzibilis, de ez csak oldschool módszerekben van.
2016. nov. 1. 20:03
9/9 anonim válasza:
Ha már itt kérdezel és úgy, hogy a használt anyagok közül nem is ismered egyiket se,pedig neten vannak oldalak, ahol utána tudsz nézni (proteinbuilder, szteroidenciklopédia). Szerintem hagyd még ezeket és növeld a tápanyagmennyiséget, hogy nőjjél, mert kaja nélkül koksszal se fogsz. Én 1 évet olvasgattam ezekről mielőtt elkezdtem alkalmazni. És persze mérlegeld, hogy megéri-e a kockázatot, nah meg a pénzt, mivel NEM fog megmaradni olyan forma koksz nélkül, amit koksszal érsz el, akik kokszolnak folyamatosan nyomják a kúrákat, évente többet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!