Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alultápláltnak számítok...

Alultápláltnak számítok testtömegindex szerint tömeget szeretnék intenzívebben növelni?

Figyelt kérdés

Nézegettem különböző izomtömeg növelő italporokat,és táplálék kiegészítőket de nagyon sok fajtát találtam belőlük

(Brutal Gain, Nitro,Blade)

nekem így idegenek ezek a dolgok.

a kérdésben is leírtam milyen táplálék kiegészítőt ajánlatok ? akik egy kicsit jártasabb ebben lehetőleg

#brutalitás #danabolnemkell
2016. nov. 2. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Vitamint ajánlok, azon kívül semmi mást, esetleg fehérjét, ha rendbe rakod az étrended hízni fogsz, az egész lényege annyi, hogy több energiát(kcal) viszel be a szervezetedbe mint amit elhasznál.

Arra figyelj, hogy legyen meg a 1,5-2g feherje/tskg ez egy 60 kilos embernel 100-120 g-ot jelent naponta.

Szénhidrát emberfüggő, zsírra is lesz szükséged, nos ennek tudatában eltudsz indulni egy úton, nézz utána a dolgoknak. Ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan

2016. nov. 2. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:

próbáltam már odafigyelni jobban az étrendemre,és lehetőleg minél többet enni de úgysem sikerült híznom.

elég sokat mozgok lehet azért

értem,akkor elméletben egy ilyen 920 grammos fehérje 7,6napra lenne elegendő?

[link]

2016. nov. 2. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A fehérjét nem csak fehérjeporból tudod bevinni, elsősorban csirkéből, halból, marha,disznó(tehát hús) tojás, túró, cottage cheese, ezek mind mind jó fehérje források, googleba megtudod nézni 100g élelmiszerben mennyi fehérje/szénhidrát/zsír található.
2016. nov. 2. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha eleget viszel be ételből, felesleges a fehérjepor, inkább kalóriára van szükséged, amihez szintén enni kell, nincs mese. Ha aktív vagy és 4-5000 kcalt égetsz s 3000-et eszel, azon nem segít némi fehérjepor.
2016. nov. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!