Hogyan egyensúlyozzak kézenállásban?
Figyelt kérdés
Régóta próbálkozom már de nem sikerül sehogy sem. Nem tudom mit tegyek ha dőlök hátra. Egyensen tartom magam és vállszögem sincs már csak meg kéne tudnom állni. Léci segítsetek! Olyanok válaszát várom akiknek már sikerült.2016. okt. 30. 11:14
1/8 anonim válasza:
Falnál próbálkozz, vagy kérj meg valakit, hogy segítsen.
Próbálkozhatsz medencében (víz alatt) is, ott könnyebb megállni.
2/8 Normál91 válasza:
Próbálj meg az ujjaiddal a földbe markolni, nekem az segített.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 3. 09:56
4/8 anonim válasza:
nekem is az segített, a falnál kell, nekitámasztod a két lábat, majd elengeded az egyiket aztán a másikat, ha visszabuksz mehet elölről, előbb utóbb ráérez az ember
5/8 anonim válasza:
Nemtudom hogy pár másodpercig meg tudsz e álni vagy nem,de próbálkozz kevesebb lendülettel felmenni kézállsba.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm már néha belejövök!😊
2017. jan. 5. 16:58
7/8 Lillagerlei123 válasza:
Én szertornász vagyok és mi ugy tanultuk meg hogy falnal es vallszelesseg legyen es egyenesen tartd a hatad ne legyen gorbe es ha ez megy akkor mar csinalhatod fal nelkul is ha erted(^.^)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm azóta már megy! 😊
2017. szept. 1. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!