A vega testépítők csak koksszal tudnak fejlődni? Vagy naturálon is ugyanúgy fejlődnek, mint a akik fogyasztanak állati fehérjét?
persze hogy jön.
hát én régen megettem napi 500-1000 g csirkét, 10 tojást, sajtot, 250 g túrót stbstb, aztán egyik napról a másikra nulla, és pár nap után éreztem a változást.
Próbáltam a vegán életmódot, 2 éven át kínoztam vele magam és ugyan úgy zsírosodtam, mint nem vegánként...
Mivel a kcal többlettől zsírosodik az ember...
Aztán New Yorkban elcsábultam és minden nap marhát ettem meg tonhalat, lazacot, mert tellett rá, semmiben nem éreztem, hogy erőtlenebb lennék, mint mikor nem ettem húst...
Most Bp től 30 percre egy tanyán élek, szemi vega vagyok, csak sovány hús és növények, 95%ban saját tenyésztés/termesztés, néha veszek vadhúst, na meg globus mustárt...
Mióta itt élek és nem a bolti szemetet eszem, na azóta tényleg érzem, hogy sokkal energikusabb vagyok...
De se vegánként, se "legjobb" húsokon nem éreztem...
Megemészteni meg max a sok antibiotikummal telepumpált tejterméket meg húst amit a boltokban árulnak azt nem lehet, a hússal önmagában nincs semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!