WOD Crusher Muscle Factor vélemények? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 01:04
11/20 anonim válasza:
mert a bcaa aminósav, és mivel kondizol, ezért az étrended rendben van, azaz testsúly x 2 f fehérje megy, ennél a szervezetnek nincs szüksége többre, nem tudja felhasználni. ezért.
12/20 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy bcaa nem szívódik fel? Miért nem a csirkemell nem szívódik fel?
2016. okt. 26. 01:49
13/20 anonim válasza:
olvassad el megint amit leirtam. hiába öntesz 2 decis pohárba 3 deci vizet...
14/20 A kérdező kommentje:
Én értem amit írsz. De ha nekem kell 180 g fehérje és 190et eszek (10g bcaaval) akkor miért pont a BCa nem szívódik fel? Miért nem a csirkemellből származó fehérje?
2016. okt. 26. 02:05
15/20 anonim válasza:
nem 10 g aminosav dönti el h fejlődsz-e, ahogy nem 10 g csirkemelltől vagy 10 g rizstől fogsz jobban fejlődni, ezek a tápkiegek mégha spec. célú és finomítottak is, végső soron sima tápanyagok.
Komoly változásokhoz gyógyszerek, kívülről bevitt hormonok kellenek.
16/20 anonim válasza:
???? Nem mindegy? Minek kell bcaa ha megvan az aminosav a kajából??
17/20 A kérdező kommentje:
Amit írsz 100% hogy butaság. Itt a példa. Azért nem mind1 mert nem 1 féle aminósav van és az sem mind1 mikor viszed be. Nem komoly változásról van szó bármi ami segít szóba jön.
2016. okt. 26. 02:57
18/20 anonim válasza:
nekem mindegy miben hiszel, a unicornisban, vagy h 10 g bcaa 5-10%-okat segít. leírtuk a véleményünket, ezt kérdezted. ha jó az étrended, max változatosságnak van értelme tápkieget használni, különösebb jelentősége nincs. a csirkemellet is aminosavakra bontod, és benne van minden bcaa
19/20 anonim válasza:
nem butaság, mert töomindegy hány féle aminósav van, csak az esszenciálisakra kell figyelni, és ha eszel pl csirkét, az tartalmazza az összeset :OOO dúúrva mi?
20/20 A kérdező kommentje:
csirke az tartalmazza mindet. a borsó meg nem. durva mi ? :OO Csirke nem csak bcaa-ból áll . durva mi ? :OO
2016. okt. 31. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!