Üdv! Ki melyik oktatási központot ajánlja sportedzői/személyi/funkcionális edző tanfolyamra? Tapasztalatok és az elhelyezkedés miatt érdekel. A legtöbb helyről megosztottak a vélemények, van ahol jelentős összegért nem kap az ember minőségi oktatást.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 13:29
1/4 anonim válasza:
ez csak egy személyes vélemény, de SZERINTEM ahhoz hogy személyi edző legyél, nem papir kell, hanem: tapasztalat, hirnév, eredmény. ha te sok embert, sok edzőt, és sok versenyzőt ismersz, befognak ajánlani. ha vannak eredményeid, pl superpody 1 hely, - mondtam valamit - akkor azzal meggyőzöd az átlag embert hogy te értesz hozzá, és a tapasztalat. hiába van papirod, ha 2 éve sportolsz, többet ér, ha 12 éve üzöd a dolgot, de nicns papirod. és még van 1 bónusz, ami szerintem nem jogos, az az, hogy te is nézz ki jól. az átlag ember olyanhoz megy edzeni, aki vagy most, vagy régen tudott hozni egy brutál formát.
2/4 anonim válasza:
Akarunk mi még egy funkcionális személyi edzőt? :D
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem a papíron fog múlni
4/4 anonim válasza:
Már Teri néni is funkcionális edzést tart a szomszédba hogy kiegészítse a kisnyugdíját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!