A felhúzást ti milyen ismétlésekkel, hány sorozattal csináljátok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 23:47
1/4 anonim válasza:
Céltól függ. Én 4x10 et csinálok ennél lejjebb menni jó de sérülés veszély nagy főleg kezdőknek. Utólag én nem erőltetném. Csinálni viszont kell mert nagyon jó gyakorlat.
3/4 anonim válasza:
Én csak rengeteg bemelegítő sorozat után megyek nagyobb súlyra, meg előtte gimnasztika és dinamikus nyújtások. Egy alapos felhúzó edzés eltart 1 órát bőven, ez alatt melegedsz be eléggé. Persze ha csak egy kis része a hátedzésednek akkor nem kell ennyit tökölni, de akkor nem is tudsz nagy súlyra menni és a maxot kihozni. Én mondjuk amúgyis lassan melegszem "üzemi hőfokra". Pedig csinálom, de ha nem pihenek eleget elfogy a levegő, pedig van kardió bőven.
4/4 anonim válasza:
6 sorozat. 2 bemelegítő, 4 munka. Erőemelő szisztéma szerint 6-8 ismétléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!