Málna jó szénhidrát forrás?
A málna finom, de pont a ch miatt enni :D Kezdő ketogénező koromban az volt a gyümölcsöm, mert szinte semmi ch nincs benne, no persze, 1-2 kilóban már igen. Egyed, ha jólesik. Ha gondot okoz a fruktóz vagy bármi, úgyis észreveszed.
De ch-t természetesen sokkal könnyebb cukrosabb gyümölcsökből bevinni... Most pl. alma- és szőlőszezon van, azokból nagyon tud jönni, bár nekem semmi bajom a déligyümölcsökkel sem (pont hogy az alma és a szőlő nem esik jól).
--gömb--
Szerintem jó.
Én néha almából fedezem a cht. Mondjuk 2-3 kg. Nincs vele gond.
Nincs ebben semmi a fruktóztól biztosan nem fosol... egy passzív felszívódású szénhidrátról beszélünk... ez azt jelenti, hogy amennyiben meg nem akadályozod valamivel, mindenképpen fel fog szívódni a beledben...
Fosni olyan dolgoktól tudsz, amik megakadályozzák a beledben, hogy a víz felszívódjon... így aztán az átfolyik rajtad... nem atom tudomány...
Nincs kizárva, hogy fosol olyan kajától amiben fruktóz van, de rohadtul nem a fruktóztol fosol akkor sem...
Az már más kérdés, hogy a fruktózt nem tudja a szervezet egyből glükózzá alakítani, úgyhogy első körben megy a zsírba, majd szükség esetén onnan tud hasznosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!