Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Málna jó szénhidrát forrás?

Málna jó szénhidrát forrás?

Figyelt kérdés
Ha napi 1-2 kg ot megeszek az jó szénhidrát forrásnak? Fehérjét is érdemes számolni? Milyen pozitív és negatív hatásai lehetnek? Mellé menne más szénhidrát forrás is.
2016. okt. 24. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
gyümölcsökből fedezni a ch-t a legegyszerübb dolog a világon, és kib..szott finom is, nyilván nem csak málnát kell enni.
2016. okt. 24. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:

A málna finom, de pont a ch miatt enni :D Kezdő ketogénező koromban az volt a gyümölcsöm, mert szinte semmi ch nincs benne, no persze, 1-2 kilóban már igen. Egyed, ha jólesik. Ha gondot okoz a fruktóz vagy bármi, úgyis észreveszed.

De ch-t természetesen sokkal könnyebb cukrosabb gyümölcsökből bevinni... Most pl. alma- és szőlőszezon van, azokból nagyon tud jönni, bár nekem semmi bajom a déligyümölcsökkel sem (pont hogy az alma és a szőlő nem esik jól).

2016. okt. 24. 23:17
 13/19 anonim ***** válasza:
megeszek egy nap minimum 2 banánt 2 almát meg egy rakat fagyasztottgyümölcsöt, sokszor ananászkonzerv, meg ilyenek, és semmit nem zsirosodok.
2016. okt. 24. 23:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Kérdés. Ha nem tudtok válaszolni akkor csönd. Nem ellenségeskedni kell. Írtam hogy kiegészítésnek megy rizs. De szeretem,olcsó jó szénhidrát forrásnak? Fruktózt nem csinál savat?
2016. okt. 24. 23:51
 15/19 anonim ***** válasza:
A fruktózzal lehetnek problémáid nagy mennyiségben, pl. befosol. Hosszú távon nem tudom mit vált ki ekkora mennyiség. Én csak időszakosan látom értelmét, szezonban. Egész évben tonna szám enni szerintem nincs értelme, és nem is valószínű, hogy jó, kis kiegészítésnek jó, nem ismerek olyat aki napi 2 kg málnát eszik napi szinten
2016. okt. 25. 01:39
 16/19 anonim ***** válasza:
nem fosol tőle.
2016. okt. 25. 02:12
 17/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Szerintem jó.

Én néha almából fedezem a cht. Mondjuk 2-3 kg. Nincs vele gond.

2016. okt. 25. 10:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy heroldka látatlanba megmondja ki mitől fosik, így nem lehet gond semmiből, bízzuk rá magunkat, nyilván mindenért vállalja a felelősséget
2016. okt. 25. 11:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi a fruktóztól biztosan nem fosol... egy passzív felszívódású szénhidrátról beszélünk... ez azt jelenti, hogy amennyiben meg nem akadályozod valamivel, mindenképpen fel fog szívódni a beledben...

Fosni olyan dolgoktól tudsz, amik megakadályozzák a beledben, hogy a víz felszívódjon... így aztán az átfolyik rajtad... nem atom tudomány...

Nincs kizárva, hogy fosol olyan kajától amiben fruktóz van, de rohadtul nem a fruktóztol fosol akkor sem...

Az már más kérdés, hogy a fruktózt nem tudja a szervezet egyből glükózzá alakítani, úgyhogy első körben megy a zsírba, majd szükség esetén onnan tud hasznosulni.

2016. okt. 25. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!