Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek, lesz majd változá...

Szerintetek, lesz majd változás 3 honnap múlva hogy edzek?

Figyelt kérdés

Van nekem itthon egy AB Generator edzőgépem, és Egykezes súlyzó szett 30 kg szerintetek majd látszani fog hogy edzek?

Holnap lesz három hete hogy edzek, már fogytam 4 kg

Szerintetek érdemes ilyent vegyek? [link]

Étrendem amit anyám főz, de zsíros ételeket nem eszek meg pl: szalonna, meg pörköltet is ritkán eszem. Ritkán eszem zsíros kenyeret, inkább vajas kenyeret, és csak mértékkel eszem.

2016. okt. 20. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nehéz megmondani mert nem tudjuk hány éves vagy most mennyi a súlyod, testzsír százalék stb. ha nem számolod miből mennyit viszel be (fehérje, zsír, ch, amit amugy kéne) akkor egyél kisebb adagokat, és egészséges ételek sok zöldség gyümölcs, 3l víz. de egy idő után érdemes átváltani hogy számolod miből mennyit viszel be különben nem lesz eredménye. hasizmot fejleszteni gépek nélkül is vígan lehet, főleg ha eddig nemigen edzettél, csak keress rá pl. Brendan Meyers Ab Workouts. De inkább végezz heti 3-szor teljes testedzést ha kezdő vagy.
2016. okt. 20. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok.

66 kg vagyok most, és 70 kg voltam.

2016. okt. 20. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Kicsi felesleg van rajtam.
2016. okt. 20. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. okt. 23. 21:45
 5/5 anonim válasza:
Én hasizomra legfőképp a saját testsúlyos edzést tartom szupernek, van nekem AB Generatorom, az is jó, de ha van egy vízszintes rudad fej fölött, pl húzódzkodó-rúd akkor nézd meg a Hunbars street-workout kezdő hasizomedzését, nekem attól volt eddig a legnagyobb izomlázam. Az étkezést tekintve pedig sok jó tippet találsz a BioTechUSA My Body részénél, házi alapanyagokból is, a lényeg a kiegyensúlyozott táplálkozás! Hajrá! ;)
2016. nov. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!