Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen jó zsírforrások vannak...

Milyen jó zsírforrások vannak amit lehet húsos vagy tojásos ételekhez enni?

Figyelt kérdés
Kicsit fura lenne ha pl lenmagolajat iszogatnék a szünetbe kajálás mellett ezért kíváncsi lennék milyen zsíros dolgok vannak ami rendes kaja mellé mehet. Gondoltam a majonézre de nem tudom mennyire jó választás.. Vagy menjen kapszulából? Az a helyzet hogy visszább akarok venni a ch-ból és a zsírt pedig megemelni de nem igazán tudom hogyan tudnám megoldani.
2016. okt. 15. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
www.google.com --> healthy fat sources
2016. okt. 15. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a majonézt... Mért akarsz vissza venni a chból? nagyon túlságosan zsírosodsz?Mióta végzel súlyzós edzést? Magasság, súly? fejtsd ki bővebben kérlek.
2016. okt. 15. 16:19
 3/11 A kérdező kommentje:
430-440g ch-t eszek egy nap és ezt akarom csökkenteni majd annak megfelelően növelni a zsírt hogy meglegyen a kcal.
2016. okt. 15. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Olívaolaj, kokuszzsír.
2016. okt. 15. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Lenmagolaj a legjobb választás, esetleg olíva olaj, én ezeket használom, olívát csak akkor ha nincs lenolajom otthon. Kapszulából rengeteget meg kéne enned ahhoz, hogy elérd a megfelelő kalória bevitelt, küldj be egy kis zsírt reggel és este ( 20-20 g ) esetleg a délutáni étkezéseid mellé is igyál egy kis lent. Suliba pedig vigyél rendes cht.
2016. okt. 15. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Olajos magvak, kókuszzsír, zsírosabb ételek. Pl. főtt tojás helyett rántotta, tojásböjtben (nem a nőimagazinos, hanem a ketogén fajta) egyesek egészen sokban készítik, mondjuk az már lehet, hogy durva :).

Egy csomó étel elbír egy kis kocka vajat... Sült zöldség... Étrend kérdése, kinek mi fér bele.

A tejföl, tejszín, sajt is elég zsíros. Hús is van zsírosabb, amit még fokozni lehet az elkészítéssel, bár van, aki nincs oda a telített zsírokért.

A kapszula nem jó, mert az picike mennyiség.

2016. okt. 15. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én mogyoróval szoktam megoldani. Tökéletes tápanyagforrás és még nasinak is jó.
2016. okt. 15. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Vaj,meg tejföl te jó ég...A tejszármazékokból egyedül a sajtok amik valóak felnőtt emberi testbe.A vaj,margarin az ilyesmi konkrétan méreg.A kemény sajtoknak a zsírtartalma viszont jó.A tojásból mehetne több és kókuszzsír.A majonéz meg egy cukorkupac ha készen veszed és nem te csinálod.
2016. okt. 15. 19:05
 9/11 anonim válasza:
Chia mag.
2016. okt. 15. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Lenmagolaj és kókuszzsír, előbbi az omega-3 tartalma, utóbbi pedig MCT miatt. Az olívaolaj egyszerűen csak egészségesebb, mintha mondjuk napforgót szopogatnál, konkrét haszna nincsen, ráadásul mivel 90-95%-ban úgyis hamisítottat árulnak, nem is azt kapod, amit szeretnél, az igazán minőségit emberi áron amúgy se lehet beszerezni. És még csak nem is finom, mert túl erősen fűszeres. Már ami jó/jobb. A tökmagolaj, mogyoró stb. pedig bár nem rosszak, az étrended valószínűleg amúgy is omega-6-ban dús, azok pedig tovább tolják abba az irányba.

Szóval mindenekelőtt döntsd el, hogy mi a célod: finom legyen vagy legyen valami haszna.

2016. okt. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!