Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen dopping szereket...

Milyen dopping szereket szedhet Kai Greene? És mennyit?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi ideig tart egy kúra? Mennyi ideig "pihen"? Kúra utáni időszakban milyen szereket használ(nem a viszaállításra gondolok)?
2016. okt. 14. 14:39
 1/6 mannnocska ***** válasza:
67%
zöld jumbo biztos megy.
2016. okt. 14. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

"Kúra utáni időszakban milyen szereket használ(nem a viszaállításra gondolok)?"

Magyarul kúra kúrát követ, nem hiszem hogy tiszta lenne bármikor is egy ilyen szintű versenyző az aktív évei alatt. Gondolom megvan mit hogy, mikor mivel, hogy azért minimalizálják a mellékhatásokat. De nem kis dózisok mehetnek nyilván. Pontos választ itt senki nem fog tudni adni. Kíváncsi mondjuk én is lennék. Amennyi tesztót ezek tolhatnak gondolom életük végéig tesztókiegészítésre szorulnak, de ez gondolom egyénfüggő, mint minden.

2016. okt. 14. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy miket használ fingom sincs. De az biztos, hogy hetente nyom annyit mint egy hobbista egy 14 hetes kúra alatt.
2016. okt. 14. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszéltem pár alacsonyabb szintű profival, náluk is 2-3g tesztó az alap hetente. Abból van aki már teljes kúrát letol. Pontosan csak ő és pár tudhatja, hogy mit használ. Nyilván még megy napi 20-40iu növi stb. Az egész év kúra, átvezetések vannak a kúrák között gyengébb szerekkel.
2016. okt. 15. 06:10
 5/6 A kérdező kommentje:
És mik ezek a gyengébb szerek? Vagy milyen jellegűek? Miosztatin blokkolás milyen szinten járhat?
2016. okt. 15. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy az nem igaz, hogy bizonyos mennyiség felett már teljesen értelmetlen a cucc? Mármint, hogy pl heti 1g vagy 2.5g tesztó is ugyan azt a hatást hozza, hiába már az a plusz? Ezeket csak olvastam, nem tudom mi igaz vagy mi nem.
2016. okt. 16. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!