Itt mindenki azt írja, hogy az olimpiai sportolók mind olyan szereket szednek, amiket nem szabadna. Akkor hogy is van ez?
Hosszú Katinkán gondolkodtam el, 13 hónap alatt 39 vizsgálaton volt, + ilyen egyéb vizsgálatok, ami a biológiai könyvhöz (útvonalhoz?) van kötve, és így látják, ha megnő a növekedési hormon szintje pl.
39/13 hónap az azt jelenti, hogy kb. ideje nem volt arra, hogy kiürítse szervezetét. Eddig a növit és az inzulint olvastam itt, hogy ezeket nem tudják kimutatni, de a növit az az előbb írtam, és valószínűleg az inzulin is kimutatható úgy.
Nem provokálásból kérdezem, tényleg érdekel, hogy úszhat valaki 27 évesen 2 mp-vel jobbat mint eddig bárki, mikor 23 évesen csak 4. lett?
"Húszféle doppingszerem van, amelyek még mindig kimutathatatlanok az ellenőrzéseknél."
Mondta 8 éve a megbukott doppingbáró. A mai kollégái mit mondanának?
Persze tudom én, hogy valójában az élsportban senki nem doppingol, minden csak rágalom és az ilyen riportok a scifi világába tartoznak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!