A dopping mennyire káros? Van olyan fajtája ami nem káros az egésségre? Mennyivel lehet valaki hatékonyabb vele mint nélküle és mennyire éri meg használni?
Nagyon egyénfüggő minden téren.
Van akin egy darab akne sem jön ki, haja se hullik, nem is lesz agresszív, szinte csak a pozitív oldalát érzi a dolognak és a pct után is majdnem megmarad minden, amit kúra alatt hozott. Rajtam sincs egy darab akne se, seggemen van 1-2 pattanás, de szerintem ez nem annak tudható. Bőröm sem zsíros, hajam sem hullik. Napi 1 provi is elég.
Más heti 500-as tesztó kúra alatt is napi 2 provival számol, mert csöcsösödik, vizesedik. Elkezd kopaszodni, tiszta pattanás, és zsíros a bőre.
Miután sokáig olvasgat az ember, úgyis eldönti magától, hogy megéri-e a kockázatot. Habár, aki egyszer eldönti, az úgyis tolni fogja. :)
Nagyon káros, már rövidtávon is okozhat tüneteket.Ha meg hosszútávon szeded, kb. szétcseszi az anyagcseréd, lerobban a májad-veséd stb.
Valóban izmosodsz tőle és hatékonyabb is leszel kokszolással, a gond csak az, hogy amit koksszal szereztél, azt koksszal is fogod tudni megtartani. Azaz ha leállsz a cuccolással, a kolosszális izmaidat feleslegesnek ítéli meg a szervezeted, és elkezdi lebontani őket.
Hogy mennyire éri meg? Vegyél egy Trabantot, és csináltass rá Ferrári karosszériát. Na kb. ennyire éri meg...
A #2 amit írt nagy része hülyeség, már bocs. Látszik, hogy nem ért hozzá.
Doppingolni nem csak AAS-sel lehet. De gondolom arra gondoltál.
Nincs olyan fajtája, az összes káros. Ésszel használva le lehet csökkenteni a szervezetre gyakorolt negatív hatásokat nagyon kicsire. Nem fog tönkremenni a májad meg a veséd, ha vigyázol rá. A hülyéknek meg ott a dialízis meg a transzplantáció meg az anyaföld.
Nagyságrendekkel hatékonyabb lehetsz velük. Az én véleményem az, hogy - mégegyszer mondom ésszel használva, normál adagokkal - teljesen megéri használni őket.
21:11, akkor ezt légyszi közöld a biológia tankönyvek írójával is, valamint a testépítek.hu szerkesztőivel is, ugyanis tőlük okosodtam. Ha szerinted hülyék és nem értenek hozzá, ezt nekik is írd meg, valamint csatold a válaszukat is, ne csak az egyik oldalt halljuk mindig.
Ha kokszolni akarsz, akkor toljad, de ne akarj már rábeszélni mást.
Nem mindenki az internetről f0ssa a szót. Tapasztalatból is beszél az ember..
00:01, a biológia és orvosi könyvek nem az internet, és különben is, attól hogy valami fent van az interneten, akkor az már automatische kamu? Szakmai oldalakról beszélünk, nem a zsindexről.
Azonkívül meg akik azt állítják, hogy a koksz káros, nem áll érdekükben hazudni. Akik szerint viszont szép és jó dolog, azoknak igen. Ahogy Willy Wonka mondaná: "nagy különbség".
Senki sem állította, hogy nem káros. Csak azt nem értem, ha te nem próbáltad, akkor minek papolsz?
Mintha egy 13 éves kislányt kérdeznék a szexről. Hallott róla, elvileg élvezetes, mások ezt mondták, ez a közhely, szóval dogmaként kezeli.
Közel sem olyan veszélyes mellesleg, mint amilyennek be van állítva. 10 db algopirin megöl egyszerrw, 5 mili tesztó pedig nem fog.
Millió és egy bocsánatot kérek, hogy tudományosan bizonyított tényeket közlök. A szexnek meg a kokszolásnak annyi köze van egymáshoz, mint az almának a rinocéroszhoz, úgyhogy ez egy nagyon rossz párhuzam volt.
Ennyi erővel akkor jó dolog a heroin meg a kokó is, kérdezzünk meg egy kábszerfüggőt...
Lehet hogy 5 mili tesztó, vagy egy szem Napó nem fog kiütni, viszont annyitól ne is várj eredményt. Cigarettából sem 1 szál okoz tüdőrákot, szóval ez az érved itt nem áll meg.
en nem vagyok doki, csak van kis tapasztalatom es informaciom.
egy nagy dozisu, hosszu kura karos a majra azt alairom, de ez irreverzibilis.
Hogy a vesere karos-e az mar vitatott. mert onmagaban sem az anabolikus szteroid, sem a tul nagy mennyisegu feherje nem karositja a nefronokat, ellenben egy tul nagy volumenenu nagyon intenziv edzes bizonyitottan vese elegtelenseget okozhat az izomszeteses miatt.
sajnos pszichesen is lehet valakinel okoz galibat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!