A dopping mennyire káros? Van olyan fajtája ami nem káros az egésségre? Mennyivel lehet valaki hatékonyabb vele mint nélküle és mennyire éri meg használni?
osszesegeben egy fiatal szervezetnek nem eri meg hasznalni, amugy is kisse felelotlenebb korosztaly. 40 korul, amikor mar csokken a tesztotermeles, egy-egy mersekelt dozisu kura, mondjuk a napi 7 mg-os termeles helyett 30-50 mg-al (elvileg) nem okoz olyan nagy rombolast mint amnnyi pozitivuma van.
mennyivel hatekonyabb?
egy 20 ev koruli ferfinak tok felesleges. nem csodaszer. lattam a terembe nyiklancka gyereket bebi sulyokkal edzegetni jo nagy puffadt vallakkal, na az ilyenek miatt mondjak a testepitokre, hogy felfujt.
#4 Szövegértésre is gyúrhatnál, mert egy szóval sem mondtam, hogy nem káros. Azt mondtam, hogy fele annyira sem káros mint amennyire Te és a hasonló tapasztalatlanok beállítják.
Nem egy orvossal beszéltem már ebben a témában - olyanokkal, akik jártasak a témában -, és az összes azon a véleményen volt, hogy az egész fel van fújva.
Nem buzdítani akarom az embereket a használatra, csak - ellentétben veled - én a tapasztalatokat összekapcsolom a tudással és ebből vonom le a következtetést, ami teljesen reális, míg Te igazából valaki más véleményével kardoskodsz tapasztalat nélkül.
Nem megsérteni akarlak, nyugodtan pontozz le, de tudod, hogy igazam van.
6:37, ha valóban beszéltél volna orvossal, nem állítanál ekkora ökörségeket. Ami a tudásodat illeti, szeretném megkérdezni - ha nem nagy baj - hogy pontosan hány orvosi egyetemet végeztél is el. Ezenkívül szerfölött érdekelnének a metabolizmuson végzett tanulmányaid is.
Tapasztalatom valóban nincs, mivel nem testépítek - de ha tenném, akkor se kokszolnék - de remélem nem sértelek meg, ha azoknak kicsit jobban hiszek, akik kutatásokat is folytattak ebben a témában, X oldalas tanulmányokat írtak, vagy éppen saját testépítő honlapot üzemeltetnek (a testépítek.hu is ugyanazt állítja, amit én, olvass utána, ezekszerint ők is hozzá nem értő hülyék). Ugyanúgy, ha a SETI találna földönkívülieket, azt elhinném, de Pataky Attila baromságait valahogy nemigazán tudom komolyan venni.
16:07, képzeld, én meg 10 éve bagózom, és még nem vagyok tüdőrákos! Hogy az ördögbe csinálom ezt...
Ha valóban beszéltem volna orvossal? Versenyzek, szponzorom van. Hidd el, több orvos is áll mögöttem a nap 24 órájában.
Orvosi diplomám nincs, de ha befejezem a mostani iskolámat szeretnék azt is szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!