Kibirom gyurni magam?
55kg vagyok es majdnem 170 centi...nem kerdes hogy sovany vagyok :(
Es rendes testet akarok
akarmennyit is eszek alig jon fel valamennyi...
segitseget szeretnek kerni etrendet,edzestervet,taplalek kiegeszitot
barmit csak izmos legyek
valaszokat elore is koszonom
Meg hogy kb mennyi ido mire lathato eredmenyt erek el?
Itt e-book-ba ingyen letudod tölteni.. Aztán olvasd el, fél óra alatt megvan kb. Hidd el mindjárt tisztábban látod majd a dolgokat.
Kajáról annyit, hogy fehérje 1,7-2g/tskg, zsír 1-2g/tskg, ch 5g/tskg-ről inditsd, mert úgy vettem ki a szövegedből, hogy nehezen hizol, ha nem jön havi 1-2 kiló akkor emelj rajta. Fehérjét betudod vinni húsokból, főleg sovány húsokból, tápkiegből, sajtból, túróból stb. Szénhidrátot rízsből, tk. kenyérből, krumpliból, tk. tésztából tudod leginkább fedezni, edzés utána gyors ch fehérjével ha nem tudsz enni főtt kaját. Zsírt szintén húsokból, olajból, magvakból stb stb. Edzés, hát én rögtön osztottal kezdtem, nem éreztem igazán a teljes testest.
Hétfő kar, kedd váll, szerda láb, csütörtök mell, péntek hát. Vagy hétfő szerda péntek teljes testet: Fevenyomás, Vállbólnyomás, Húzockodás/Evezés, Bicepsz franciarúddal, Tricepsz csigán rúddal, Guggolás, Ülővádli. Mindet 3-4 sorozatba lehető legnagyobb súllyal, persze amig még szabályos vagy 8-12 ismétlést végezz. Ezek mellett pihenj is napi min. 6-8 órát. Ez a lényeg igazából. Részletesebben van csak leirva a könyvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!