Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zsírégetés izomtömeg vesztés...

Zsírégetés izomtömeg vesztés nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15éves vagyok 180cm 70-71kg fiú. az étrendem: napi 5 étkezés 3500ml víz 190g fehérje 280g szénhidrát 25-35g zsír. az utolsó 3-4kg zsírt szeretném magamról leszedni IZOMVESZTÉS NÉLKÜL esetleg izomnövekedéssel (ha lehetséges) 10hónapja járok le edzeni 4napos osztott edzést csinálok. Full Burn-ra gondoltam zsírégetőnek és 1-2 kardióedzésre (most lettem gimnazista és időszűkében vagyok) Szóval mit gondoltok működne a zsírégetés izomnövekedéssel vagy veszteség nélkül? Várom a tanácsokat

2016. okt. 12. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Izomnövekedés nem lehetséges kalóriadeficitben.Izomvesztés nélküli szálkásítás se létezik,max. a nagyon minimális izomvesztés.Remélem tudtam valamennyit segíteni.
2016. okt. 12. 22:05
 2/3 Lipton. ***** válasza:

Fehérje mennyiség okés, a szálkásítás jár egy minimális izomvesztéssel, de ha rendben van a fehérje mennyiség, nem lesz vészes.

Viszont ez a Full Burn, egy jól kitalált átverés, megtévesztés, mint az összes többi "zsírégető".

Helyette inkább L-karnitin, aminosavak stb...

2016. okt. 12. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A zsírégető nem ér semmit, viszont a benne lévő rengeteg koffein miatt még káros is lehet, főleg ilyen fiatalon. Neked még nem kell semmit szedni. Eddz, kajálj jól, és lesz eredmény. Ilyen fiatakon a hormonrendszer még neked dolgozik, ha rendben van.
2016. okt. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!