Súllyal való teljesitmény nőtt, saját súlyos csökkent, miért?
szóval saját testsúllyal edzettem mielőtt elkezdtem szabad súllyal, tegnap csak úgy nosztalgiából húzódzkodtam,fekvőtámaszoztam meg ilyenek, és sokkal rosszabb a teljesitményem, főleg húzódzkodásban
ez azért van mert egészegyszerűen elszoktam tőle, vagy mert a fejlődést csak beképzeltem magamnak? mármint súllyla megy már nagyobbal is a fekvenyomás,evezés,stb. de én úgy láttam külsőre is fejlődtem, lehet, hogy ami feljött annak nagyja viz és zsir, és emiatt van?
előre is köszönöm, 19F
értem:) és ha esetleg nem erőemelő lennél hanem testépitő szerinted, zsirfelesleg mennyire jött volna?
tehát én nem erőemeléssel foglalkozom, hanem jobb külsőn dolgozom, tuti hogy több felesleg jött mint a minimum(mert ugye tömegeléskor mindig jön vmennyi) és most ezen agyalok hogy nagyon elcsesztem-e ezt az időszakot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!