Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 8honapja tomegelesbe kezdtem....

8honapja tomegelesbe kezdtem. Ugy csinalom, hogy kis kalória pluszt tartok, h ne zsirosodjak be ?

Figyelt kérdés

Tudom hogy kevés az esélye annak,hogy zsirtalan izomtomeget pakoljak magamra,de kb 7honapja edzek és eddig 2-2,5kg öt sikerült magamra pakolni.Most akkor az mi?

Mert nem látom mgamon,hogy zsirosodtam meg ilyenek

.

Ha ilyen utembe haladok,5-6ev múlva jó formam lesz?(persze az edzesterven,es az ismétlés számokon 2-3havonta valtok)

#tomegeleszsirosodasminimalosam
2016. okt. 6. 05:47
 1/3 anonim ***** válasza:
8 hónap alatt 2 kiló annak biztos jó része izom, ez nagyon lassú ütem, ennyi idő alatt a háromszorosa is feljöhetett volna izomba.
2016. okt. 6. 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:
kicsit emelhetsz a kaján, persze lehet hogy nem pont az a gond, lehet az edzés miatt is hogy csak ennyi jött
2016. okt. 6. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A kis kalória plusz jó, de neked túl kicsi, vagy az edzésed rossz, ha ilyen kevés jött fel. Ha neked megfelel így, hagyhatod, de emelhetsz egy keveset. Ha zsírosodsz, akkor az edzésed nem oké.
2016. okt. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!