Egy hét helyett 10 napra bontott edzésterv?
Sajnos munka és iskola mellett nagyon kevés időm van edzeni, de nem szeretném abbahagyni. Sajnos egy héten 3x tudok edzeni, és akkoris maximum 1 órát majd rohannom kell suliba. Az a problémám hogyha 3 napra bontom fel az edzést túl hosszú lesz egy alkalom és nemtudom megfelelően leedzeni az adott izmokat, 4 napra bontval sokkal optimálisabb lenne.
Azt találtam ki, mi lenne ha nem egy hétre osztanám el.
Szóval maradna a hétfő-szerda-péntek edzésnapokra de az edzésterv 4. napját a következő hét hétfőjén csinálnám, majd onnan meg megint tolódna egy nappal az edzésterv.
Szerintetek lenne értelme, vagy túl nagy idő telne el az adott izmok edzése közben?
(Már 2 éve edzek, étrendem rendben van)
sajnos vidéki vagyok és munka és suli miatt is városba kell járjak, és csak hétköznap tudom megoldani az edzést.
HeroldKA segítenél összeállítani 3 napra egy ilyen edzést? Ezt a húzó és toló napot hogy kellene belőni. És csak 1 gyakorlat? Akkor azt 8-10 sorozatban?
húzó: bicepsz: curl hát: evezés gerincmerevitő: felhúzás + alkar: madárfogás + has
toló: mell: fekvenyomás tricepsz: letolás csigán váll: vállból nyomás, oldalemelés
láb: comb:lábtoló vádli: álló vádli + has + csuklya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!