Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek? Lentebb elmagyarázom.

Kérdező1234567 kérdése:

Mit tegyek? Lentebb elmagyarázom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 2 éve töröm a fejem azon,hogy szteroid nélkül megy-e?Mert ha nem akkor neméri meg!(egészség)

Na a lényeg.Elhatároztam,hogy "kicsit" változtatok magamon.Szokásos hülyeségek:

-Holnaptól nincs cigi,sör...ja és energia ital.(már 2 hete csökkentem ezeket és ma van a kijelölt utolsó nap)

Kicsit magamról.Angliában lakom 1 és fél éve,dolgozom.Na most az van,hogy kb meg engedhetek magamnak olyan dolgokat amiket Otthon nem.

Szeretnék izmosabb testet egy olyan "férfiasabbat",de nem ilyen csajmágnes 65 kiló "kigyurt" celebtestet.:)Hanem olyan powerlifter,

strongman,offseason BB testet.Ez most így hülyeség.Itt egy kép. [link]

Tudom...Trey Brewer.Nem egy bajnok,de én se leszek az.Én nem szeretném,hogy a testépítés körül forogjon az életem hanem,hogy jól érezzem magam

a börőmben.De!Nem hiszem el,hogy csak szteroiddal lehet az ember ekkora.Én csak izmos akarok lenni nem IFBB Pro.A világban annyi ember van aki

így néz ki vagy jobban,mert valljuk be nem egy profi szint olyan Ted Ardici szint az már valami számomra. [link]

Edzeni szeretek,sőt!De én azt nem értem,hogy minden magyar BB oldalon jönnek azzal,hogy koksz nélkül nem,nem és nem.Oké elhiszem.

Nem értek hozzá még...De hogyha veszem a kaját rendesen meg eleinte most vettem vitaminokat később tápkieg olyan 3 hónap múlva akkor ne mondja

senki azt nekem,hogy ezt a szintet nem lehet megközelíteni.Tudom mindenki más(genetika)csak arra gondoltam,hogy az a sok ember aki edz(erőemelő,

erősember,testépítő az beletörődik,hogy cucc nélkül ez egy álom?Persze nem a profikról beszélek.Tudom nem 2 év de valahol el kell kezdeni.Ja adataim 178 cm,72 kg

Tapasztalatok megosztását várom,hogy megéri-e vagy sem?

#tanács #testépítés #akarat #Trey Brewer #Ted Ardici
2016. okt. 4. 18:08
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Olyan tuti nem leszel naturálban, mint az első linkelt képeden az ember.
2016. okt. 4. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ember, Ted világrekordokat nyomott fekve, bőven 300 kg felett. Szerinted ezt el lehet érni naturálban, ráadásul egy átlagos genetikával? Megközelíteni sem fogod. A tágkiegtől pedig ne várd, hogy nagyobb leszel. A legtöbb a genetikádon, hormonrendszereden és étkezéseden fog múlni.

Létezik pár csodagenetikájú ember, de nagyon ritka. Apámnak volt ilyen haverja, aki valami genetikai csoda volt, és edzés nélkül is olyan erő volt benne, amit sokan edzéssel sem érnek el a büdös életben. De az az ember már gyerekként is hatalmas volt, egyszerűen adottságai voltak.

2016. okt. 4. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:

az elso linkelt kepet meg kokszal se biztos, hogy elered. egyreszt a koksz sem csodaszer, masreszt nem mindenkinek toleral a szervezete annyi motyot mint amit az elso linkelt kepen szereplo manusz betolt. embere valogatja, hogy ki hogy reagal egy adott szerre.

Naturalban is lehet nagy valaki csak zsirosan.

2016. okt. 4. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos el kell fogadni, hogy még viszonylag szárazon egyszerűen nem lehetsz 'nagy' naturálként. Optikailag hathatsz nagyobbnak ha olyan a genetikád (eleve széles a vállad és keskeny a derekad), de pl olyan mint az első képen lévő emberke a büdös életben nem leszel cucc nélkül.
2016. okt. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!