Ki mennyit ért el naturálként fekvenyomásba?
Tudom, hogy manapság mindenki naturál, de arra kellett rájönnöm és mindenki ráfog, hogy hihetetlenűl közepes formához már nyomnak cuccot az emberek és mivel nem kiemelkedő forma, szégyelnék azt mondani, hogy cuccolok, inkább naturálnak mondják magukat. Naturálnak jó, cuccosnak meg szar, érted ? :)
A lényeg, hogy tudom azt is, hogy mindenki 140-160 kg szérizáik naturálként :))) Csak az irónia miatt írtam.
Genetika, edzésfüggő, étrend, stb..
120-140 kg közé lőném be a széria súlyt, de ezt sem akármelyik naturál testépítő tudja hozni tisztázzuk.
Nem hinném, hogy egy naturál testépítő (Nem erőemelő stb..) 150-160 kg nyomjon fekve, nem hiszem el ezt senkinek, lehet a millióból van 1 ilyen.
szériázik *
Elnézést kérek 1-2 helyesírási hiábért, csak sietek, meg bele bele javít a telcsi is.
140-150 kiló a max.
18 éves vagyok, 89 kiló.
Mielőtt elkezdenétek, nem kamu. :)
16évesen az 1 maxom 150kg testsúly 97kg :)
Viszont ez a súly számomra csak akkormegy ha nem terhelem le magam aznap a suliban illetve rendesen bevagyok kajálva, no meg az ,hogy fejben ott legyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!