Mennyi naturálként a legtöbb fekvenyomás? Hol a határ?
Figyelt kérdés
Ruhában és ruha nélkül is érdekel.2016. okt. 3. 04:30
1/4 anonim válasza:
Nekem naturálként 180-ig sikerült eljutnom ,ha nem dohányoztam volna ,és normálisan edzek akkor szerintem tovább is mehetett volna..naturálban azt értem ,hogy szedtem tömegnövelőt, és kreatin származékokat 190 cm voltam, és 120 kg szóval egyáltalán nem mondanám olyan húha eredménynek 240 lett volna kb a "csoda" naturálként.
Amúgy rohadtúl relatív dolog ez:D inkább úgy fogalmazzunk ,hogy a testsúlyod 50-60% átlagosan MAXIMUM, de ez is változó.
3/4 anonim válasza:
Nem 150-160%ot akartál írni? :) a testsúlyom 60%át most is kitolom,mosolyogva :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. okt. 5. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!