Hogy érdemes beadni 500mg sustanont?
Figyelt kérdés
Heti 1x 500mg, vagy heti 2x 250mg?2016. szept. 26. 15:41
11/18 anonim válasza:
Ez így van, de a sustába van propi és ha heti 1-et ad be, ingadozni fog nagyon a tesztó szintje.
12/18 anonim válasza:
De majd szépen beindul 2-3 hét alatt a hosszú észter kombó is és akkor már felesleges 2x szúrni. Ezért sem szúrom én is 2x, mert úgyis 1x lesz szúrva 2 hét után mindenképp.
13/18 anonim válasza:
Direkt azért több ésuteres hogy stabil legyen a hormonszint. Én 1x szúrom, de ti tudjátok!
14/18 anonim válasza:
De a propi miatt akkor is ingadozik, mivel hamar ürül. Nem tart ki egy hétig. A két hosszú észterű anyag az meg semmi ha arra számolsz. 160mg/hét? Akkor inkább sima enantát heti 750mg. De lehet én gondolom rosszul.
15/18 anonim válasza:
Nem gondolod rosszul killer. Eleve nem ertem hogy miert jo heti egyszer bebombazni a propit, minthogy szetszedned 2-3 fele. Hiaba indul be a hosszu eszter, akkor is rabombazol utana propibol csak akkor a magas tesztonak adsz egy nagy adagot az elejen meg a normalnak. De tenyleg mindenki maga tudja...
16/18 anonim válasza:
Van benne valami amugy..
Nem tudom. Igazabol 90% heti 1x szurja szerintem. Ha tobbszor akar valako szurni akkor nyomjon propit.
17/18 anonim válasza:
Hat akkor feletek nagyon mas emberek elnek, mert itt nyomjak 2x 3x / het.
18/18 anonim válasza:
Általában akik fosnak a tűtől vagy kezdők/hozzá nem értők, azok egyszer szúrnak szuszit. 2x250 sokkal jobb. Minél egyenletesebb hormonszintre kell törekedni.
Magasabb körökben a propi sem heti 3x megy meg a tren ace sem, hanem naponta megy 50-100mg pl. De a hobbisok nem szeretnek naponta szúrkálni.
Aki azt mondta, hogy 2 hét múlv úgyis hat a hosszú észter, baromság az egész. Ha nem értesz hozzá ne adj tanácsokat, főleg ne oktass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!