Miért szidják sokan a Fegyencezést, miközben végre se tudják hajtani a legnehezebb gyakorlatokat?
Megértelek, egy kézzel kihúzod magad és mit ért ? :)) Semmit.
Nem izmosodtál, nem nézel jobban ki tőle, nem növekedik a test ereje (Fekvenyomás,Felhúzás,Guggolás alapok).
Maximum bohóckodás az egész fegyencedzés, nem élünk börtönben, sok lehetőséggel teli világban, pont a szobámban fogok fejen állni és elpazarolni drága perceket, mikor lehet komolyan edzeni, látványos eredménnyel.
Csak saját véleményem !
tudod ez az egykezes húzódzkodás olyan, mint a súlyzós testépítőknél, ha ment 20kg val pl a fekvenyomás akkor próbáljuk meg 40-nel. És jó esetben nem hal bele.
Ekkor a tipikus agyatlan gyúrós, de ha fegyenedzésbe váltasz dupla nehézségre, akkor isten király.
Aki igazi sportoló, az nem szidja a többi sportot.
Súlyzótól erős és izmos leszel.
Fegyenctől jó lesz az állóképességed, a dinamikád és ad egy alap funkcionális erőnlétet és egyensúly-testtudatot.
Más a cél!
Egy kosaras sem fog fikázni egy szertornászt, hogy hogyan edz mert más a célja.
Én táncos vagyok és az erőnléti edzésemnek van súlyzós része és saját súlyos része is, pont azért, hogy mindkettő előnyeit ki tudjam használni.
Ha valakinek nincs szüksége akrobatikus elemekre, dinamikára a sportja során, akkor az csak súlyzóval edz és rohadt erős lesz, de sosem fog pl. szaltózni.
Manapság túlmisztifikálják ezeket a dolgokat, pedig csak eszközök egy cél eléréséhez.
Clarence Kennedy olimpiai súlyemelő: https://www.youtube.com/watch?v=fRQr5SvQuOU
Jujimufu testépítő: https://www.youtube.com/watch?v=n0mNtzltUvE
Ennyit a szaltókról, a hajlékonyságról, meg a funkcionalitástól. Attól még, hogy a karcsi merev lett a gyúrástól mert nem hallott még nyújtásról még nem törvényszerű. amúgy egyet értek veled, ne érts félre, full gyerekes ez a csatározás, csak utálom mikor hazudoznak haszonszerzés céljából.
Igen, ők nyilván ezt szerették volna elérni és ezért erre is gyakoroltak.
Én arra akartam célozni, hogy nem kell valakit azért lenézni vagy piszkálni, mert csak az egyiket űzi és a másik hidegen hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!