Frissen lőtt mellbimbó piercingel lehet kondizni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan piercinget, emiatt ki kéne hagynom pár hetet?
Van akinek ebben van már tapasztalata?
23/f
2016. szept. 24. 14:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha ez nem troll kerdes es a testepites fontos akk hanyagold a pct. Foleg mellet, egy rendesen bedurrant mellizom teljesen szethuzza a bort ami gondolom nem kellemes ha at szurtak. Meg am is h nez mar ki....
2/5 anonim válasza:
Mellbe alapbol nem lovunk semmit
3/5 anonim válasza:
Ha jó a piercer akkor tájékoztat majd róla, bár szerintem nem okoz gondot. Nekem a tetoválóm is azt mondta edzhetek nyugodtan, nem is lett baja a mintá(k)nak, szóval szerintem pc sem jelent problémát.
4/5 anonim válasza:
Ez a testépítés kategória, nem a homoszexualitás.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne lovess. A csajok tobbsegenek nem nagyon tetszik ott. Intim pc-t inkabb:D en mondjuk neznek egyet ha latnek a kondiban h egy sracnak mellbimbo pcje van.. 17L (de sztem lehet vele edzeni csak ne mellre edz akkor vagy hat, kar aminel meg befeszulhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!