C-vitaminból mehet napi 1000 mg?
Figyelt kérdés
Tehát most,hogy jön a hidegebb idő,külön kapszulát is szednék.Multivitamint nem muszáj,ha eszek c-vitamin mellé zöldséget,gyümölcsöt? Még Kálcium-magnéziumot szedek,ízületvédőt meg aminosavat.2016. szept. 21. 17:33
1/5 Cortez70 válasza:
1g C-vitamin mehet simán. Aminosav fölösleges, max szálkásításkor jön jól egy kis bcaa. Soha nem kell sem teljes spektrumú amino, sem glutamin.
2/5 anonim válasza:
Bizonyos állatok tudnak termelni 200-300 mg C-vitamint, nem emberek !!!
Már, hogy a fenébe ne mehetne annyi :) Én télen szoktam keverni edzés közbeni italba meg este lefekvés előtt :) Mikor hideg van, fagy van, mehet 3-4g nyugodtan, csak pozitívuma van.
3/5 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem a multi- meg a C-vitamin a legfontosabb, én mást nem is használok, esetleg kúraszerűen máriatövis kivonat valamint bétakarotin. A glutamint mondják még jónak az immunrendszer számára, de erről nincs tapasztalatom.
C-vitaminból egyébként 2000 mg-ot szedek egy nap + ami a multiban van még. 1000 mg simán mehet és annyi kell is minimum.
4/5 anonim válasza:
több is, de én úgy szoktam hogy ketté töröm a 1000 mg-sét és mondjuk abból 4 megy egy nap, azaz 4x500=2000 jee
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor inkább még a multivitamin menjen,kálcium-magnézium elhagyható?
2016. szept. 21. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!