Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így is lehet formás fenekem?

Így is lehet formás fenekem?

Figyelt kérdés

Ha nem guggolok több tíz kilóval (gondolok itt a rúdra tett tárcsák súlyára), akkor is formálódhat a fenekem rendesen? Kitöréseket szoktam csinálni, illetve kézisúlyzós guggolást, kábeles lábgyakorlatot, lábtolót, stb de a guggolás kikészíti a térdemet és nem is bírom a nagy súlyokat, pedig már jó ideje kondizok és még a 17 kg-os rúd+5-5 kg tárcsával is gondom volt. Tényleg csak a bazi nehéz guggolással lehet jobb a fenék?!

17/L

2016. szept. 21. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Tanulj meg helyesen felhúzni - Hagyományos felhúzás oktató

https://www.youtube.com/watch?v=Myzw-gQyAw8

Szerintem nem baj, ha a térdedtől fúzod fel, ha nem bírsz lehajolni helyesen

2016. szept. 21. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
saját súllyal edzők közt is láttam már igencsak kívánatos popsikat
2016. szept. 21. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló gondom van, műtve is volt a térdem. Guggolást, ha megy kézi súllyal, akkor ne hagyd ki semmiképp. Egyébként meg a lábtoló+felhúzás részben tudja helyettesíteni, meg amiket írtál gyakorlatok azok is jók.

Fontos, hogy megfelelően táplálkozz, és akkor szerintem menni fog!

2016. szept. 21. 14:59
 4/4 Cortez70 ***** válasza:
Genetika. Ha alapból már majdnem jó a fenék, akkor lehet ennyitől is formás. De akinek alapból lapos, az nem sokra megy rendes nagy súlyos edzés nélkül.
2016. szept. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!