Vállvonogatásnál tényleg kell figyelni a sebességre?
Figyelt kérdés
Megkértem apámat, hogy segítsen, nézze, hogy jól csinálom-e. Felhúztam, megtartottam pár másodpercig, majd lassan leengedtem és ezt ismételtem. Ő régen edzett, több mint 10 évig. Azt mondta jól csinálom, de próbáljam lassabban felhúzni a vállam. ÉN mindig úgy tudtam, hogy a pozitív szakasznál, izommunkánál robbanékonyan, gyorsan kell csinálni, a negatív szakasznál kell lassabban. Megpróbáltam úgy is, de 2-3kg-ot lekellett vennem. Most is érzem a csuklyám, pedig 4 sorozat vállvonogatást csináltam és még nem is olyan keményen. Akkor próbáljam meg lassabban felhúzni a vállam, vagy csináljam gyorsabban, de nagyobb súllyal?2016. szept. 16. 19:45
1/4 anonim válasza:
Nem kell lassított felvételbe átmenni, hogy 20 mp legyen egy teljes szakasz, csak ne kezdj el rángatózni mint egy hülye az a lényeg és csuklyából húzd.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem mind2-nél jól csinálom. Annyi a különbség, hogy az egyik lassabb és kevesebb súllyal tudom csinálni, de jobban érzem az izmot. A másikat pedig nagyobb súllyal, de nem érzem annyira az izmot és gyorsabban csinálom a pozitív szakaszt. Nem tudom, melyik legyen.
2016. szept. 16. 20:00
3/4 anonim válasza:
Istenem, azt mondtad kemény 2-3 kg-ott vettél le. Ha úgy szabályosabb és érzed rendesen, akkor szerinted?
4/4 anonim válasza:
A volt edzőm szerint a gyakorlatokat gyorsan kell csinálni,különben belassulsz.Szerintem hulyeseg,nem vagy versenyzo.Viszont jobb ha nem csigalassuan csinalod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!