Van itt olyan aki, már fiatalon is elég izmos?
Figyelt kérdés
Csak a teremben láttam olyat aki tök fiatal fejjel elég rendesen izmos volt (nem tudom mennyi idős) 120kg al szériázott nyomásban és kíváncsi vagyok, hogy itt van e olyan aki esetleg már elég izmos ahhoz képest, hogy fiatal.2016. szept. 13. 22:04
1/6 anonim válasza:
Nálunk van a terembe egy srác, idén lesz 18. Ő 180-al nyom fekve. 4 éve edz, nagyon brutál.. Nagyobb mint a személyi edzők, és szálkás
3/6 anonim válasza:
16 éves korom óta nem vagyok naturál, és akkor is volt már 42 kar 12-3% tzs-vel. Azóta jött pár kg😉
5/6 anonim válasza:
Ismerem a gyereket 20 éves van vagy 45-ös karja.2-3 éve volt 17-18 éves,akkor kezdtem edzeni,akkor volt már vagy 43-as karja szálkásan.Nagyon brutál a gyerek,a terembe az egyik legnagyobb.Talán csak 1 valaki van,aki nagyobb nála.Igaz,nem lábazik,de 45-ös karja van és múktkor 130-ba nyomkodott fekve
6/6 anonim válasza:
Miért kell lepontozni, hogy nem voltam naturál? Gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!