Mit kell azalatt erteni hogy fiatalon maxon van a tesztoszteron?
Figyelt kérdés
Ugye 8 es 28 a hatar legalabbis a papir szerint. 20 eves vagyok de nekem eleg messze van a 28astol az en 17.8as ertekemmel. Most akkor az mit jelent?2016. szept. 8. 11:42
1/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy mikor a vizsgálatot lefolytatták, ennyi volt.
2/6 anonim válasza:
A tesztoszteron szint szinte a plafonon van fiatal korban értsd kb. 17 éves kortól 26-27 éves korig, változó kinek mikor kezd csökkenni, faterom 40 évesen olyan volt izomzatilag, hogy másoknak cucc kell hozzá, változó, emberfüggő, nem lehet általánosítani, de 30 után kezd fokozatosan csökkenni a legtöbb embernél.
A tesztoszteronszint nem állandó, edzés hatására nőhet, csökkenhet, nem lehet minden nap a plafonon, kivéve ha cuccolsz és kivülről beviszel egy fix mennyiséget.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja es elotte nap edzettem. Mert ugye ez is befolyasolhatja.
2016. szept. 8. 12:00
4/6 Cortez70 válasza:
Neked ennyi a max. Nem mindenkinek 28. Genetikafüggő.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez osszefuggesben lehet azzal hogy keson ero tipus vagyok?
Szakall, ferfiasodas stb..? Eleg gyenge szorszalak vannak meg az arcomom es baromi ritka is. Meg lazan raerek kb 3 hetente borotvalkozni mert nagyon lassan no..
2016. szept. 8. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!