Mi a velemenyetek a természetes tesztoszteron fokozokrol?
Figyelt kérdés
Kicsit szkeptikus vagyok a témában, de egy haveromnak nagyon bejott a Peak Testo stack. Van erről valakinek tapasztalata, vagy kidobott pénz? (27 éves vagyok)2016. szept. 2. 19:06
1/6 anonim válasza:
Nem használtam még, viszont többen is mondják hogy szinte semmi értelme, esetleg 40 felett. 27 Évesen amúgy is nagyon jó még a tesztó termelés.
2/6 Cortez70 válasza:
Fiatalon semmi értelme, 30 fölött is csekély.
3/6 anonim válasza:
Ha rendben van az étrend, megvan a megfelelő edzés maximális terheléssel és mind e mellett a pihenés akkor nincs szükséged rá! :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyéni érzékenység kérdése is, meg hogy mennyire van rendben a teszto. Nálam nem sokat érnek ezek, pedig alacsony a tesztom. Egyedüli érezhető hatása a T/GH-nak volt, baromi jól aludtam tőle, és mindig frissen ébredtem, nem volt az a félkómás kóválygás ébredés után. Utána ment LGI Rehab. Nem tudom melyiktől, de kb. 25%-ot emelkedett a tesztom, 7,3-ról 9,35-re. Viszont ez még mindig a normális tartomány legalja, és érezhető változást nem okozott. Nem lettem csődör, nem nőtt az erőm, nem lett nagyobb önbizalmam.
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok ismét. Azért nem tuti, hogy ez a kiegektől volt. Lehet, hogy ennyi eltérés simán van az embernek egy jobb és egy rosszabb napja közt. Amúgy 32 éves vagyok, szóval nem kéne, hogy ilyenekre szoruljak.
6/6 fuvesember válasza:
Hormonokat serkenteni...
Teremtsd meg a hormon képzéséhez szükséges feltételeket, pihenés, sport, stressz, kaja, tápkieg.
Ezek együtt érnek valamit. Ja, és sok-sok koleszterint, amely az alapja a hormontermelésnek. Napi 2-5 tojás.
Ha kevésnek találod, Kanos kecskefű, Maca, Aswagandha, meg sok-sok fehérje. Szín húsok: csirkemell, gyisznyó comb, karaj, pulyka mell, comb.
Favágás, erős fizikai munka, vagy súlyzós edzés és lesz tesztoszteron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!