Miért fáj a bicepszem ha fogást váltok?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam azt a fogást húzódzkodáskor ami olyan mint a hátgépen lehúzásnál. Magyarul nem tudom van e rá másik szó, az angolok chin upnak mondják. Én eddig a pull upot csinálta m. Úgy döntöttem most nem 6x5 öt csinálok abból amiből eddig, hanem 3x5 ebből 3x5 abból. Ma rohadt izomlázam van a bicepszemben de csak a könyékhajlat felé eső oldalon. Van esetleg alatta mellette más izom és az, vagy ez a fogás nem jó nekem ? (Ennyitől soha nem volt izomlázam)2016. szept. 13. 07:25
1/4 Cortez70 válasza:
Brachiallis izom kap így nagyobb terhelèst.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor csak izomláz olyan izomban melynek létezéséről sem tudtam? Ezesetben megtartom a gyakorlatot és szoktatom magam hozzá. Ha egykezes súlyt emelem így az ugyan az? Mert úgy tűnik a pille 65kilóm egyelőre még sok :)
2016. szept. 13. 09:11
3/4 Cortez70 válasza:
Egykezesnél a kalapács gyakorlattal dolgozik jobban a brachiallis.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítettél Cortez. :)
2016. szept. 13. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!