Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelős étrend az alábbi...

Tömegelős étrend az alábbi kritériumok szerint?

Figyelt kérdés

17 vagyok, diákmunkát végzek, hogy menjen az edzés,viszont 40 ezret havonta nem tudok összedolgozni.. illetve de, csak akkor az iskola nem menne, mert nem bírnék heti 5 nap 9-10 óra után a hétvégéken 8 órákat dolgozni.

20-25 ezrem van egy hónapra. Hogyan tudnék egy 2600-2800 kalriás étrendet összetákolmányolni úgy, hogy az a hónap minden napján mehessen? Szerencsére itt a környéken olcsón tudok lenmagolajat venni, illetve 1 kilós zabot, és egyéb finomságokat. A rizs se drága, a csirke se, viszont úgy kéne elosztani, hogy az nekem kifusson mindig 10.-étől 10.-éig.

Tanácsok?

2016. szept. 10. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy?
2016. szept. 10. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:
60-62 így ingázok. 50-ről híztam fel ennyire, de akkor még sz.ar kajával, szóval fele víz, fele zsír. Most már szeretném elkezdeni, van bennem akarat erő, ha kell jobban rátalpalok a munkára is, csak a tanulás most fontos az egyetem miatt, viszont jó volna fejlődni, ami csak gondosan kivitelezett étrenddel lehetséges.
2016. szept. 10. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi 500g csirkemell, 300g rizs, 100g zab és 1 fehérje. Napi 1k ft-ból megvan, gondolom valamivel szüleid is támogatnak, vagy valami van otthon ezekből, amit nem kell megvenned.
2016. szept. 11. 00:46
 4/5 likebike ***** válasza:
Jót írt a #3,de szerintem elég lesz 300g csmell is és mellette számold a növényi fehérjét is,ami a rizsben meg a zabban van.Zöldség is kéne meg 2-3 gyümölcs.
2016. szept. 11. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
40e forintért mióta kell heti 5 nap 9-10 órákat dolgozni? Te miröl beszélsz? Wc pucolással is többet keresnél ennél.
2016. szept. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!