Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az mennyire baj, ha nem...

Az mennyire baj, ha nem figyeltem az étrendre?

Figyelt kérdés
Nyáron és előtte is komolyan vettem az étrendet és az edzést is.Elkezdődött a suli, már 2 hete nem nagyon figyelek az étrendre. Van amikor elkezdem, de teljesen más lesz nap végére. Ma is már csak 2 étkezés volt hátra, erre gondoltam egyet és megettem egy egész pizzát. Nem nagyon figyelek az étrendre. Az edzésnél is, már nem nyomom olyan keményen. Mit tudnék csinálni ilyenkor? Azóta van, amióta elkezdődött a suli, sokkal fáradtabb is vagyok.

2016. szept. 8. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:

nem akarod eléggé, van ez igy

elkötelezettség, nem hullik semmi az öledbe, azt kapod amit megérdemelsz, amennyi energiát és szenvedést belefektetsz

2016. szept. 8. 17:47
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Nekünk nem baj, te meg majd látod ha szarabb lesz a forma, akkor majd figyelsz. Ennyi.
2016. szept. 8. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is az. De 4kor végzek, tanulnom is kell, ami kb. 1 óra, főzés is és még van az edzés. A bemelegítés fél óra, az edzés pedig 1 és fél. Már is este van, 1-2 órán belül fekszem le, mert 5kor kelek. És nem csináltam semmit, suliban voltam,ettem,főztem, edzettem. Pihenni és több dolgot is akarok csinálni.
2016. szept. 8. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Tedontod el h mit akarsz

Vagy szansz ra idot vagy me vard el h izmos legyel

2016. szept. 8. 18:06
 5/8 likebike ***** válasza:

Sususu+1

Ez van,kompromisszummal jár,nem kell mindenkinek edzenie és ezt nem rosszból mondom.

2016. szept. 8. 18:25
 6/8 Szergej55 ***** válasza:
Meg fogsz maradni.
2016. szept. 8. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
szerinted ha elvégzed a sulit akkor lesz több időd?nem mert nem lesz téli szünet se tavaszi,őszi főleg nem nyári és a munkaidő is minimum 8óra+az utazás
2016. szept. 9. 17:11
 8/8 likebike ***** válasza:
Csökkentsd a bemelegítőt meg az edzést.Simán nyerhetsz 30 percet.Vagy főzz előre 2 napra,akkor egyik délután nem kell csinálj kaját.
2016. szept. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!