Hogy tudom visszanyerni ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Régen edzettem heti 6 napot, osztottan, mert mindig alig vártam az edzést.Még pihenő napot sem akartam tartani. Edzés után azt vártam, hogy legyen a következő. Most már nagyobb súlyokkal edzek és nincs ilyen érzésem. Eledzegetek és jólvan. Van amikor félbeszakítom az edzéseim, már nem várom annyira mint régen. Emlékszem, régen olyan érzés volt, mint ha égett volna a testem, de ezt jó értelemben mondom.Tele voltam energiával, jó kedv stbb.. Már fél, kicsit több, mint fél éve van ez. Hogy tudnám visszanyerni ezt az érzést? Élvezni akarom az edzést.2016. szept. 7. 20:37
1/6 anonim válasza:
Zenehallgatással esetleg, ne egyedül edzz, próbálj meg másra gondolni közben, végezz másfajta gyakorlatokat, más ütemben, más izmokat dolgoztatva, más stílusban :)
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
szerintem ki egtel tarts szunetet szerintem velem is volt ilyen
4/6 Kisboltos válasza:
Előfordul az ilyen. Nekem is volt hosszabb-rövidebb ideig.
Fejlődés van? Jobban érzed magad, ha belenézel a tükörbe? Kapsz másoktól dicséretet? Fontos a pozitív visszajelzés, és nem csak másoktól. Ez szinten tarthatja a lelkesedésed. Legyen eredmény, ez a lényeg, mert akkor lesz akaraterő is.
Vagy ha nincs, tűzz ki rövidtávra célokat, és akard is elérni azokat.
5/6 anonim válasza:
Túl sok a hat nap. úgy tűnik nekem abból, amit leírtál, hogy a lehető leggyorsabban kiakarod gyúrni magad, csak ráeszméltél, hogy még így is sokkal tovább tart, mint amire számítottál és múlik a lelkesedés.
6/6 A kérdező kommentje:
Régen edzettem 6 napot. Most már heti 3-4 megy, de az keményen.
2016. szept. 8. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!