Mondanátok egy jó tricepsz gyakorlatot?
Figyelt kérdés
1 gyakorlatot akarok végezni tricepszre, de nem tudom mit. Homlokra engedést nem szeretem, nem is tudom csinálni normális kivitelezéssel. Szűknyomásnál nem érzek semmit. Olyan, mint a fekvenyomás csak -15 kg-al tudom csinálni. Tricepsz fej fölé nyújtást csináltam eddig, 21kg-al csináltam 12-t. De nem tudom növelni a súlyt. 30kg-ig lehet, de akkor már nem tudom normálisan megfogni. Próbáltam francia rúddal, attól megfájdult a könyökem. Tolódzkodni nem tudok, csak 2 pad között, de annak nem látom sok értelmét. Otthon edzek, így csigám sincs. Csak rudam,francia rudam, fekpadom, 1 kezeseim és 150kg súlyom van. Mit tudnék tricepszre csinálni?2016. szept. 5. 18:00
2/7 A kérdező kommentje:
Írtam, otthon edzek csigám nincs.
2016. szept. 5. 18:08
3/7 anonim válasza:
Szerezz be egy gumiszalagot, aztán csinálj azzal lehúzásokat. Amúgy is jó, ha van, egyrészt nyújtani és bemelegíteni, másrészt pedig kiegészítő ellenállás súlyokhoz. Az ellenállását picit talán nehéz meghatározni, de 25 kiló (fekete) kezdésnek szerintem jó lesz, Decathlonban nézd meg. Persze, idővel talán kevés lesz, de el lehet vele szórakozni egy darabig, ahogy egyre hátrébb és hátrébb állsz vele / körbekötöd saját magán, és akkor már rövidebb szakaszon kezd el nyúlni, amitől jobban nő az ellenállás a mozdulat végére.
4/7 anonim válasza:
homlokhoz engedés, nyakmögé engedés
am bocs, nem szoktam elolvasni a leirást ha ilyen hosszú
5/7 Cortez70 válasza:
Állva rúddal tarkóhoz engedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!