Az jó, hogy ha 250g főtt rizst 100g nyersnek számolok?
Figyelt kérdés
Szoktam magamra főzni de van amikor így kell ennem. De van, amikor a szüleim főznek rám. Ha megfőzték, akkor nem hagyják, hogy én is megcsináljam, mert már ott van. Ők nem méregetik, szóval nem tudom, hogy mennyi volt nyersen. Az baj, hogy ha 250g főtt rizst 100g nyersnek veszek?2016. szept. 4. 19:04
2/3 anonim válasza:
Nem, általában 100 g rizshez 200 ml vizet szokás tenni, azaz 100 nyers rizsböl 300 g fött lesz.
3/3 anonim válasza:
Egyszer mérjék le... Én mindig négyszeres vízben főtt rizst eszem, bár tudom, hogy szinte mindenki kétszerest használ. De ha egyszer ennyit szív be a szerencsétlen s ennyitől lesz puha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!