Jani9999 kérdése:
Mikor kell szedni a tömegnövelőt?
Figyelt kérdés
már 2-3 hónapja járok edzene de most vettem először tömegnövelőt Biotech Hyper Mass 5000 és az lenne a kérdés mikor és mennyit érdemes szedni 50 kg vagyok :D.2016. szept. 3. 19:33
2/11 likebike válasza:
Sose szedjél cukros tömegnövelőt,étrended legyen(gondolom nincs).Nem tudom hányszor kéne ezt a sz@rt végigtárgyalni!
3/11 Cortez70 válasza:
Soha nem kell tömegnövelő. De ha már megvetted nyomd be edzés után és soha ne vegyél többet. Cukros szar.
4/11 likebike válasza:
Engem már rohadtul idegesít ez a téma.Be lehet írni a googleba ugyanezt meg kicsit olvasni,mielőtt megveszel valamit.
5/11 anonim válasza:
azért tanulópénznek jó a tömegnövelő :)
6/11 A kérdező kommentje:
tudtommal ezt az oldalt kérdésekre találták ki szóval nem értem hogy minek ilyen sok agresszív farok :S >:{
2016. szept. 4. 11:36
7/11 likebike válasza:
Figyelj,nem azzal van a gond,hogy kérdezel.Hanem azzal,hogy megvesztek valamit,amiről semmit sem tudtok és itt megkérdezitek,hogy mikor és mennyit kell "szedni",mintha kox lenne!Amúgy meg ott írja a dobozon,csak el kell olvasni.Semmi gond nem lenne,ha megkérdeznéd,hogy "Vegyek-e tömegnövelőt?",mi pedig elmondanánk,hogy miért nem kell megvenni.De ez,hogy vakon vesztek mindent és nem olvastok kicsit utána,az elég szomorú.
Étrended van?Mert az lenne az első és legfontosabb dolog.Neked 100g fehérje kell,kb.200g ch és 60g zsír,ezt be lehet vinni kajából is.
8/11 A kérdező kommentje:
szia :D persze van étrendem 2600 kalóriát viszek be naponta :)
2016. szept. 4. 12:35
9/11 likebike válasza:
Akkor ok.Vitamint vegyél inkább,a tömegnövelőt pedig idd edzés után és többet soha ne vegyél ilyet.
10/11 A kérdező kommentje:
van boitechUSa ona-a-day t kaptam és azt szedem már egy ideje :D
2016. szept. 4. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!