Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomtömeg növelés étrend nélkül?

Izomtömeg növelés étrend nélkül?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyzetben vagyok, hogy egy étrendet nem tudnék kialakítani, max a reggeli/vacsora részét, mert napközben nem vagyok itthon, és úgy pedig elég nehéz lenne megoldani.

A BioTechUSA termékei közül néztem ki a Iso Whey Zero nevű fehérjeport, és a CARBOX nevű szénhidrát komplexet. Ha ezeket fogyasztom a leírás szerinti időpontokban, akkor valamennyire helyettesíti az étrendet, vagy teljesen reménytelen az étrend nélküli izomtömeg növelés?

Egyébként 18 éves vagyok, 70kg, elég vékony, vádlim extra vékony, karom se túl vastag, főként ezekre a területekre szeretnék egy kis izmot felszedni.

Eddig mindenféle por nélkül, 3kg-s súlyzókkal edzettem (csak ez volt itthon), ha intenzíven edzettem, heti 3x, akkor elég jó eredményt tudtam elérni karra (ahhoz képest hogy kicsi a súly, és semmiféle étrend se semmi), viszont most vettem egy 15kg-s súlyzó szettet (egykezes, bővíthető), talán azzal jobb eredményt érek el.

Szóval, lehetséges ezekkel a porokkal (vagy másfajtákkal, ha van jobb írjátok meg kérlek) + edzéssel elérni izomtömeg növekedést vagy sem? Nem akarom agyongyúrni magamat, csak egy normális alakot szeretnék, kicsit vastagabb lábakat, és karra is egy kis izmot.

Előre is köszönöm.

2016. szept. 2. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

vitamint érdemes venni, azonkivűl fehérjét ha az étrend nem adja ki a (számodra) 140-150g minimum fehérjét naponta

azonkivűl zselatin az izületeidnek ha még nem fáj, de ha már van fájdalom, akkor az izületvédő is kell

multivitamin mellé kálcium,magnézium még mehet

2016. szept. 2. 22:02
 12/18 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egy hatalmas súly, 20kg-ig lehet növelni, de szerintem kezdésnek, a 3kg után egész jó a 10kg egy ideig, vagy nem?

Szóval akkor mit ajánlotok, ha csak a 2 étkezést tudnám megoldani rendesen (reggeli, vacsora), mit egyek?

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld.:)

2016. szept. 2. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
még mindig többet ér a saját testsúlyos mint a 20kg
2016. szept. 2. 22:13
 14/18 A kérdező kommentje:

Mit értesz a saját testsulyos alatt? Pl bicepszre hogyan eddzek sajat testsullyal? Illetve vadilra?

Akkor mekkora súlyt vegyek? 100kg egykezes, vagy mi? Mert ugye mint említettem egykezesről van szó.

2016. szept. 2. 22:15
 15/18 likebike ***** válasza:

Annyival csináld,amennyivel bírod.Ha ez 10kg,akkor annyi,ha 100,akkor annyi.

Amúgy csirke,pulyka,hal,zab,rizs,tészta,krumpli,tojás,lenmagolaj.

2016. szept. 2. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:

kétkezes IS kéne

húzódzkodás tenyérrel befelé jó bicepszre kezdésnek, persze egy időután már kevés a terhelés

2016. szept. 2. 22:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát jó, akkor majd megpróbálom kitapasztalni, de az is lehet hogy felkeresek egy személyi edzőt hogy adjon tanácsokat.

Amúgy kb hány g csirkemell fedezi a fehérjét 1 étkezésre? Gondolom natúran kell enni, nem rántotthúsként meg ilyesmi, ugye?

2016. szept. 2. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:

A rántott hús is ad fehérjét, s ha neked belefér, te dolgod, hogyan eszed. De csak a fehérje szempontjából mindegy.

Nem lehet megmondani, mit egyél, sok lehetőség van. Vidd be, amit kell, hogy miből, az a te dolgod, millióféleképpen lehet étkezni, persze a hús, rizs/zab...etc., zöldség elég tipikus. Zsír is kell, sokunk szeret némi olajos magvat is beiktatni... Rengeteg példaétrend van a neten (az mindegy, hogy 2 vagy 6 étkezés, az összbevitel számít s az, hogy bírd annyi s akkora étkezéssel) s teljesen más irányok is működnek, csak legyen meg, ami kell.

Nem tudhatom, mennyi súly kell neked, de a guggoláshoz egy kis idő után mindenkinek viszonylag sok kell... Aztán itt-ott bejön a segítő vagy a keret igénye, bár bizonyos technikákkal és gyakorlatokkal el lehet odázni.

2016. szept. 2. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!