Tömegeléskor érdemes külön megsózni az ételt?
Figyelt kérdés
szálkásitáskor szokták mondani hogy mikor megvonjuk a sót, kicsit laposabb lesz az izom mert vizet ereszt. alapvetően a mi családunkban nem szokás sózni, semmit, a rizst sem, érdemes lenne?2015. máj. 29. 15:19
1/4 anonim válasza:
a só fontos az ember számára, főleg egy sortolónak, aki rendszeresen leizzad, egy felnőtt embernek napi kb 5-7gramm só kell, ez egy sportolónál lehet némileg magasabb, de túlzásba sem szabad vinni.
2/4 anonim válasza:
Van igazság abban amit az első ír, de az átlag magyar ember az ajánlott sómennyiség háromszorosát eszi meg, mert mindenbe teszünk. Még ha nem is sózod meg külön a dolgokat akkor is minden receptben van egy csomó só.
3/4 A kérdező kommentje:
testépités rovatba vagyunk, nyilván nem azt eszem amit egy átlag magyar, főleg : zab, natúr csirke, zöldség, gyümölcs, túró, krumpli, rizs, puffasztott rizs, ilyenek, ezekben egyáltalán nincs só alapbol
2015. máj. 29. 16:12
4/4 anonim válasza:
Egy csipetet teszel rizshez/húshoz és csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!