Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eddig mindig sima olajjal...

Eddig mindig sima olajjal sütöttem a húst, jobb ha kókuszolajjal csinálom? Ízre változni fog?

Figyelt kérdés
Elég finnyás vagyok azért kérdezem.
2016. aug. 30. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
nyugi, nem lesz kókusz ize, de én nem is szoktam olajat használni, veszel egy normális serpenyőt, amibe nem ég oda, és a viz ami kifő belőle, bőven elég...
2016. aug. 30. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez az olajtól és a mennyiségtől függ. Ha viszonylag jelentős étolajjal/napraforgóolajjal sütöttél és főztél, akkor változni fog az íze, ugyanis a(z) (főleg olcsó) étolajnak elég erős mellékíze van. Mikor rászoktam arra, hogy az új serpenyőmmel már olaj nélkül (korábban 10-15g) csináltam a rántottámat, teljesen megváltozott az egész, végre éreztem a tojás természetes ízét.

A kókuszzsír az ahhoz képest szinte semmilyen, ha bekapsz belőle egy nagy kanállal, akkor érezni fogsz némi kókuszt, de nem jelentősen. Ez összehasonlítva azzal a borzasztó löttyel, amit étolajként árulnak jelentős előrelépés, mert nem viszi majd el a többi ételt. De hidd el, ez pozitív változás.

2016. aug. 30. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én még nem éreztem kókuszízt a kókuszzsíron, van valamilyen íze, de nem kókuszos és nagyon-nagyon gyenge.

Viszont a napraforgó olajnak napraforgó íze van néha, amit utálok. Anno nem tűnt fel, de amikor elhagytam s véletlenül elémkerült, brrr.

Ezt nem tudhatjuk, mindenki más és az ízek iránti érzékenysége is más, próbáld ki, máshogy nem megy. De nem várható, hogy gond legyen.

2016. aug. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!