Miért jobb az édesburgonya mint a sima krumpli? A sima krumpli miért nem testépítő kaja?
Figyelt kérdés
Kondizok egy ideje, és most komolyabban figyelnék a kajára. Valamiért a sima krumplit nem látom a testépítő ételek között az édesburgonyát viszont igen. Mivel jobb? Még több is benne a szénhidrát mint a simában szóval nem értem.2015. okt. 29. 22:13
1/4 anonim válasza:
Mer' drágább.
Nem jöttél még rá, hogy minden kaja jó, ami drága? LOL.
A hús azért jobb fehérjeforrás, mint a zöldség/növények, mert drágább. A paraszt pedig nem tudja megvenni, ezért megveszi a fehérjeport.
2/4 anonim válasza:
Nekem a kedvencem. Steak burgonyaként elkészítve.
3/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy"testépítő kaja"
Ahány magazin, annyi féle táplálkozási dogma...
krumpli ellen az én szememben egyedül az szól, hogy 100grammban van 25gramm szénhidrát körülbellül. tehát, ha én 3*testtömeg -el tömegelek, akkor rizsből meg kell ennem 320gramm rizst, ami kivitelezhető könnyen, de krumpliból meg kellene ennem közel 1kg-ot... ami már problémásabb.
4/4 Szintiszoli123 válasza:
Rost, II, GI.
A sima krumpli is testépítő kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!