Kicsit szeretnék izmosodni csak nem tudom hogyan és mivel. Kondiba nem akarok járni! Tudnátok tippeket adni?
Na megjött Mr.Lórúgás.
Izmot akar,nem zsírt.Ha sokat szed fel az utóbbiból,akkor romlanak az eredményei.
Zabálhat 4000kcalt,ha nincs mi felépítse az izmot,akkor nem is lesz izom.Szerintetek transzzsírból lesz az izom meg finomított szénhidrátból?
De nekem mindegy.Kérdező,ha neked 8,hogy felszedsz zsírt csak azért,hogy nagyobbnak tűnj,akkor csináld,amit ez a 2 mondott.Ha meg csak 1kg-t akarsz felszedni hónaponta,minimális zsírral és lassan felépíteni egy jó fizikumot,akkor hallgass rám.
Ha megvannak a makrók és nősz,akkor ok a kalória is.Viszont ha eszel valamennyi kcalt,nem biztos,hogy meglesz a tápanyag a fejlődéshez.Én elmondtam,amit akarok,te dönts,melyik utat választod.
#13!
Köszi. Végre valaki aki nem csak arról beszél h zabáljam hájasra magam. Ha így nem fog menni akkor sehogy. Én futó vagyok nem súlyemelő. Ha valakinek nem tetszik h pálca vagyok az majd eltakarja a szemét.
Mindenkinek köszi!!😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!