1/4 anonim válasza:
nyersen magában: paradicsom,paprika,uborka,retek,hagyma(igen a hagymát is megeszem magában)
a többit inkább főtt ételben szeretem, vagy rizs mellé köretként, stb
2/4 anonim válasza:
Nyersen ; paprika, paradicsom, uborka, retek, repa..
Epphogy megparolva: cukkini ..( isteni finom es a tesztat is lehet vele helyettesiteni, bar en neha csak csinalok ra egy tejfolos mustaros szoszt es abban kicsit megforgatom majd egy serpenyoben addig 'fozom' meg el nem tunik a folyekony szosz)
Sutve pedig barmi mast .. Nagyon szeretem a gombat , brokkolit ,karfiolt . Ezeket panirozva is ..
Fozelekkent pedig csak ; tok, cukkini,kaposzta , krumpli :)
Kremnek pedig imadom a padlizsankremet
( bocsi az ekezetek miatt)
3/4 anonim válasza:
"igen a hagymát is megeszem magában"
Mert ez olyan fura egyeseknek?
4/4 anonim válasza:
úgyis megeszem a hagymát, mint az almát:) lepucolom azt harapom, ez szinte mindenkinek fura, nyilván nem ezt nassolok állandóan, és csak akkor szoktam ha utána tudok egyből fogat mosni, meg még egy rágó :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!