Ti milyen salátát, zöldséget szoktatok enni és milyen formában?
Zöld saláta ecetes-cukros-sós öntettel..nagyon finom
Paradicsom saláta-csak simán sóval..isteni
Mindenféle zöldség..inycsiklandozó
Ezeket általában edzés után szoktam enni, este..
Görög saláta vagy Cesar..ezeket meg inkább ebédre..de estére nem nagyon :)
Remélem ilyen válaszra számitottál :)
Mindenfélét, mindenféle formában, kivéve a párolást, mert attól világgá szaladnék.
Nem bonyolítom el, többnyire harapom az ételemhez, ha nyersen eszem (nem szeretem a salátákat), s megfőzöm vagy megsütöm, ha hőkezelve. Hol keverem a különböző zöldségeket, hol nem, flancos ételeket nem gyártok, nekem szinte minden zöldség maga a tökély szinte bárhogyan. A fűszerezés sem fontos, sóval is jó, nyersen általában még az se kell.
Vannak azért turmixaim (a spenótot úgy tudom megenni, felerészben paradicsompürével keverve) és a nyersvegán konyha némely remekét is kedvelem. De napi fél kiló uborkával már elvagyok, ami az élvezeteket illeti. Csak az nem valami tápanyagdús.
Gondolom, téged a köretek érdekelnek, ami nálam a sima nyers zöldség, nyáron az uborka és a paradicsom, némi paprikával. Nekem nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!