Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A csincsilláim miért nem...

A csincsilláim miért nem esznek semmilyen gyümölcsöt, illetve zöldséget friss, lédús állapotban? Csak aszalt, illetve snacky formában fogyasztják ezeket.

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 01:20
 1/8 WackoSheep válasza:
0%
Én azt hallottam, hogy ha ezt csinálják akkor hamarosan meg fognak halni!
2013. febr. 12. 02:35
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, de nekem se ettek meg mindent anno. almába csak belecsipegettek,de pl a napraforgo levelet,a lucernát és a napraforgo virágát azt imádták.
2013. febr. 12. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és mivel erösen édesszájuak nyilván inkább a nasit szeretik:)de abbol nem szabad tul sokat.
2013. febr. 12. 06:51
 4/8 anonim válasza:
lehet azis az oka hogy allergiások a gyümölcs re!! :-D
2013. febr. 12. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert nem gyümölcsevő, hanem fűevő állatok. Kínáld gyógynövényekkel, fűszernövényekkel, olyasmivel ami zöld, és rostos. És a szárított csipkebogyó is hatalmas sláger...
2013. febr. 12. 09:47
 6/8 WackoSheep válasza:
De egy állatorvossal nézesd meg őket mert meg fognak halni! :S
2013. febr. 12. 15:13
 7/8 A kérdező kommentje:
WackoSheep! Ne beszélj már hülyeségeket... o.O Miért halnának meg?!Mindent megkapnak,amire szükségük van.Gyönyörűek,egészségesek,elevenek.
2013. febr. 12. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokszor merül fel problémaként,hogy a hobbi állatok nem esznek meg ezt meg azt.Van itt egy másik kérdező akinek a szénát nem eszi stb.

Az a legnagyobb probléma ,hogy elkényezteti őket a legtöbb ember.

Olyan nincs,hogy "nem eszi meg" nem kap mást kész!Ha mindig kedve szerint falatozik könnyen válhat a táplálkozása egyoldalúvá.Már a kereskedésekben elkapatják őket,mikor látom ,hogy áll előttük a kaja.Ez a legnagyobb hiba,annyit kell neki adni amit megeszik, napközben széna vagy lucerna lehet előtte maximum.(a csini egyébként hajlamos a hízásra)

Én azt javaslom neked adj nekik pl alma cikkeket amíg nem eszik meg ne adj nekik mást.Az én csincsilláim képletesen szólva verekednek az almáért ,imádják.Mondjuk hozzáteszem nálam nem találkozhatsz aszalt gyümölcsel és egyéb műkajával.Gondolok itt a versele termékekre pl.

különböző gabonákból ,gyógynövényekből keverek nekik kaját,ill. csincsitápot esznek.Kizárólag a zőld hengeres formájút.

2013. febr. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!